Thursday, 17 February 2011

BARCA



Entri nak tido

ARSENAL 2 - BARCELONA 1

Whoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...!

* jump up and down*

2 comments:

leicester mari said...

Weh seronok lebih noo, aku memang support arsenal mlm tadi, wpun aku rasa macam payah nak menang ja hehe.... good for them, at least in return leg it will be a mouth watering clash since barca must win, jangan arsenal parking bus cukup le. anyway, good game last nite.

BLUEBERRY said...

Din,

Second leg diorang jumpa balik semula ke apa, aku tak paham sangat system dia..hehehhe...sangat rasa best sebab spain kalahkan german arituh, basically german kalah mentality je ...whahahahahah...

aku tak tgk le, aku surf jer before off to bed, tiba2, wah, it really makes my day.