Saturday, 15 October 2011

MALAS

Salams,

Semoga anda dilindungi Sang Maha Pengasih itu hari ini.

Saya sangat malas mahu ' to keep in touch'. Ya, salah satu kelemahan saya. Malas. Kalau mereka yang menghubungi saya melalui e-mail atau pun facebook, memang kadang-kadang saya balas dalam hati sahaja - merepeknya - dengan harapan, mereka akan mendapat balasan nya. Ya, lempang sahaja saya ini.

Tapi kalau melalui blog, cepat pula. Tidak tahu mengapa, saya memang orang blog. Tak payah teka-teka.

4 comments:

-hazen said...

sama lah kita ;D

Phantom blogger said...

tu namanya anti-social.. hi3..!

Biasa la, dah tua2 ni, bukan apa malas layan.. nak jawab email SV lagi malas kan, takde motivasi nak bersosial secara maya lagi, penat kot :D..

Nur said...

Salam En. Hazen,

Tapinya, komentar saya jarang dibalas anda..:)

Nur said...

Huda,

hahahha, memang anti-social betoi saya ni. E-mail SV tidak pernah tidak dibalas, sangat takut kalau tidak dibalas.

How's ur sv then?