Thursday, 10 March 2011

SPAGHETTI KARI

Salams,

Ya Tuhan, minggu yang sangat mengujikan, Ya Tuhan Rabbul Izzati, kasihanilah gue yang hampir capek ini.

Menikmati mee kari, sebetulnya spaghetti kari sambil melihat alam. Hari ini Sang Mentarinya sangat indah, ngga malu-malu lagi menunjukkan dirinya yang cantik. Tapinya, Wind Lady itu dari kelmarin sudah seperti perempuan yang menangis ngga henti-henti kerana hatinya terluka. Gue jadi bingung melihat dia, apa kesedihan dihatimu, ngga dapat dibaiki lagi?

Gue jadi kangen dengan semua.




7 comments:

tepianmuara said...

=)

din said...

betul, kat leicester habis gerbang rambut aku... (tak sempat2 nak gi gunting lagi, adesss!)

BLUE PIXIE said...

TepianMuara,

And which sentence that makes you smile? :)

BLUE PIXIE said...

Din,

Ramai kekanak overseas macam artis gitu sebab tak potong rambut, reason, mahal sgt semata2 nak potong rambut. Anyway, go go go fighting, insyaAllah will turun Leicester in April (pray hard!).

Kirim salam sayang ke Min.

tepianmuara said...

Setiapnya kak.=)

and now it's brokoli!

kenapa tidak kangkung???haha

BROKOLI HIJAU said...

TepianMuara,

Kangkung itu mengingatkan ku pada hantu jerangkung, haniff, ngga mau.

Really love your current post. Written from the heart, aiii.

tepianmuara said...

well, jerangkung sounds delicious then.

jerangkung tumis!

haha.

err, doakan ya.=)